Brevet

Brevet - 2012-04-17

Just det.!! Nu har jag allting hemma i lager. Inte helt lätt alla gånger. PRUTA OCH KÖR har sålt i 4000 ex. och jag har tagit hem lika många till. Jag är nöjd med ALLA mina plattor men extra kul när den senaste går bra.

Den engelska versionen heter BARGAIN BEAUTIES och har tagit lite tid denna Gången. Tyvärr BRANN !! studion borta i Texas ner i Oktober och det har varit lite krångligt för min producent Tommy att mixa och mastra den. Lyckligtvis hade han en back-up på inspelningen hemma i sin bostad.

Full sortering på kassetterna. Kassetter är givetvis hopplöst föråldrat men like väl Så säljer jag ett par hundra varje år. Folk som har veteranbilar och motorcyklar Köper fortfarande mina kassetter och av den anledningen har jag faktiskt bandat upp även GULDPLATTAN och PRUTA OCH KÖR på kassett..

VINYL !! Vinylplattan har kommit tillbaka. Rockabilly- folket vill ha tillbaka vinylplattorna och inte mig emot. Men jag måste vara lite förståndig och behöver i så fall ha FÖRBESTÄLLNINGAR !! på minst 300 st. innan jag tar fram den.

Minsta mängden som går att pressa är 500 st. och i så fall plockar jag ut en 15 – 16 lite snabbare låtar på denna. 200:- per styck inklusive porton måste jag ta.

BLOGG !! Jag tyckte inte att det här med Facebook var så kul. Jag är för korkad för att kunna hålla reda på ”grupper” och har tänkt hoppa av Facebook. I stället ska jag öppna en BLOGG. Där får Ni gärna skriva snälla saker och jag lovar att delta lite då och då. Annars så bara skicka mail på emerson.ab@telia.com så svarar jag så fort jag kan.

Ha en trevlig sommar. Jag ska ut och jobba som vanligt och hoppas vi ses runt om i sommar.


Med vänlig hälsning Bo Göran

engelsk